Olăroiu, dezgustat de cum e tratată Halep în ţară: Remarcă dură la adresa criticilor Simonei

Olăroiu, dezgustat de cum e tratată Halep în ţară: Remarcă dură la adresa criticilor Simonei

Olăroiu şi-a celebrat majoritatea rezultatelor mari din străinătate, urcând pe podium cu steagul României

Cosmin Olăroiu (51 de ani) e un antrenor de fotbal, însă are un respect deosebit pentru toţi cei care reprezintă România la nivel internaţional, cu rezultate remarcabile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitat la „Adevărul Live“, în luna decembrie, kickboxerul Benny Adegbuyi a făcut o dezvăluire interesantă.

„Am şi făcut antrenamente cu Cosmin Olăroiu. Chiar se pricepe, e foarte bun, e pasionat de kickboxing. Iubeşte sportul şi tot ceea ce înseamnă sportiv românׅ“, a povestit Adegbuyi. Iar spusele sale sunt confirmate acum de însuşi Cosmin Olăroiu. Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, tehnicianul care a luat titlul cu Jiangsu Suning, în sezonul recent încheiat al campionatului Chinei, a vorbit la superlativ despre mai mulţi oameni care reprezintă România cu succes în lume, în frunte cu Simona Halep (2 WTA).

Ce a spus Cosmin Olăroiu?

*Lângă orice român care activează afară scrie România. Şumudică, Răzvan Lucescu, Bölöni, Mircea Rednic - când lucra afară -, Mircea Lucescu, Dan Petrescu. Toţi reprezintă România. 

*După părerea mea, din exterior, Halep trebuie apreciată mult mai mult. Eu o apreciez foarte mult pentru că ştiu ce înseamnă să fii român şi să ajungi acolo. 

*Iar ea a ajuns peste orice alt sport sau competiţie sportivă la care am fi participat noi şi am fi putut ajunge la un asemenea nivel. Şi mai ales în tenis, ceea ce a făcut ea e unic pentru o ţară ca a noastră. O apreciez enorm, chiar am cunoscut-o într-o conjunctură neplăcută. Ea avea o accidentare şi a apelat la mine şi la stafful meu medical să o ajutăm (n.r. - pe când Olăroiu antrena Al-Ahli Dubai). Am reuşit să o punem pe picioare, a participat la turneul de atunci din Dubai (n.r. - în 2015) şi chiar l-a câştigat. 

*La noi în ţară, oricând se va găsi o voce care va spune că nu trebuia să lovească aşa cu reverul şi că trebuia să lovească nu ştiu cum. Sunt convins că nici ea nu simte aprecierea pe care o merită.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările