Ogăraru îşi critică virulent elevii după eşecul cu CSU Craiova, dar fanii nu sunt impresionaţi şi îi cer deja demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Ogarăru a fost foc şi pară pe elevii săi după înfrângerea suferită acasă în faţa lui CSU Craiova, scor 0-2, însă fanii "şepcilor roşii" au ignorat nemulţumirile antrenorului şi i-au cerut demisia după primul său meci ca antrenor al lui "U" Cluj.

Aducerea lui George Ogarăru pe banca tehnică a lui "U" Cluj nu a produs revirimentul aşteptat de suporterii "şepcilor roşii", echipa ardeleană pierzând acasă partida jucată cu CSU Craiova în etapa a opta din Liga 1. După meci, Ogăraru a vorbit în termeni duri la adresa jucătorilor săi, pe care i-a criticat fără menajamente.

"Sunt supărat, nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat în seara asta. Nu au respectat lucrurile elementare, de la marcaj la a juca simplu, de la a nu urmări mingea, ci omul. Măcar la Rapid am luptat. Azi nu ştiu unde au fost, că pe teren nu au fost. Cred că 2-0 este un rezultat mai mult decât indulgent după cum a arătat echipa. Era important pentru echipă, pentru club, să avem un rezultat bun. Prezenţa lui Mihai putea să îi motiveze mult mai mult, dar nu s-a receptat nimic", a spus negru de supărare Ogăraru la Look TV.

Fanii i-au cerut demisia

Deşi Ogăraru a dat vina pe jucători pentru eşecul cu CSU Craiova, suporterii l-au scos ţap ispăşitor pe antrenor, căruia i-au cerut demisia la finalul primei sale partide ca antrenor al lui "U" Cluj. Abia instalat la cârma "şepcilor roşii", Ogăraru are deja probleme cu fanaticii suporterii clujeni, care îşi doresc ca echipă să fie condusă tot de demisionarul Mihai Teja.

Partida dintre "U" Cluj şi CSU Craiova a coincis şi cu revenirea lui Mihai Neşu în fotbal, la mai bine de trei ani distanţă de la accidentarea uluitoare suferită la un antrenament al lui Utrecht, care l-a imobilizat pentru tot restul vieţii într-un scaun cu rotile. Neşu a fost ovaţionat la scentă deschisă de suporterii lui "U" Cluj, fiind aplaudat inclusiv de arbitri şi jucătorii echipei adverse.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite