Oficial al Federaţiei Române de Box: „Lucian Bute trebuia să se retragă de anul trecut. Se va compromite“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Lucian Bute a fost învins, duminică, de Jean Pascal, vicepreşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Câtea critică decizia românului de a continua să boxeze.

„S-a văzut în meciul cu Jean Pascal că înfrângerea lui Lucian Bute cu Carl Froch nu a fost un accident. Atât poate el în momentul de faţă. Din 12 reprize, a boxat doar două. Eu cred că Bute trebuia să se retragă după meciul cu Froch! Rămânea «Mister KO», toată lumea spunea că acea înfrângere a fost un accident şi se retrăgea în glorie. Nici acum nu este târziu să se retragă. Cred că meciul cu Pascal a fost ultimul la profesionişti pentru Bute. 

Dacă va continua să boxeze, Bute se va compromite. Va fi în detrimentul lui. Dacă o va face numai pentru bani... Asta e! Fiecare decide ce e mai bine pentru el. Plus că vor veni şi alte înfrângeri şi atunci din ce în ce mai mulţi vor spune că tot ceea ce a fost până la meciul cu Froch a fost fabricat. Că i s-au dat adversari facili pentru a putea creşte şi pentru a lua o centură. Mi-e greu să cred că Bute îşi mai poate relansa cariera. Sincer, aş vrea să mă înşel...“, a declarat Vasile Câtea pentru Mediafax.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Lucian Bute, trădat şi de propriul antrenor: „Eu am mândria mea. Credibilitatea lui este la pământ“  

Sfârşit de legendă pentru Bute! Fostul campion s-ar putea retrage, la fel cum au făcut Doroftei şi Diaconu după ce şi-au pierdut centurile mondiale

Oferta lui Doroftei pentru Lucian Bute: „Poate să vină în locul meu“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite