O fotografie teribilă: Cum arată mâna lui Grosjean după accidentul care a şocat planeta

O fotografie teribilă: Cum arată mâna lui Grosjean după accidentul care a şocat planeta

La finalul lunii noiembrie, cursa de Formula 1, găzduită de Bahrain, a fost umbrită de un incident din care pilotul Haas-Ferrari a scăpat cu viaţă doar printr-un miracol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Despre francezul Romain Grosjean (34 de ani) se poate spune, fără nicio exagerare, că îşi trăieşte a doua viaţă! Iar asta pentru că terifiantul accident pe care l-a avut în Bahrain e şi acum greu de privit, imaginile cu maşina care s-a rupt în două şi a explodat fiind cu adevărat înfricoşătoare. Iar faptul că, din mijlocul flăcărilor, a ieşit  Grosjean, pe picioarele sale, e o dovadă că miracolele există şi se întâmplă nu doar în filme, ci şi în viaţa de zi cu zi.
 
La o lună şi jumătate de la acel accident, Grosjean şi-a reluat viaţa normală, dar ultima sa postare pe Twitter ne arată că, din păcate, francezul va rămâne pe viaţă cu urme ale accidentului. Asta pentru că mâna sa stânga arată horror, după cum se poate vedea mai jos:
La finalul sezonului trecut, Romain Grosjean a ieşit din Formula 1, după cinci ani la echipa Haas-Ferrari.
 
VEZI TERIBILUL ACCIDENT SUFERIT DE ROMAIN GROSJEAN
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările