Nu mai este un secret: salariul pe care AC Milan i l-a oferit „Zeului“ Ibrahimovic pentru doar o jumătate de sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovic va fi plătit regeşte de AC Milan.
Zlatan Ibrahimovic va fi plătit regeşte de AC Milan.

AC Milan se zbate în Serie A, pe un modest loc 11, însă „Diavolii Roşii“ bagă mâna adânc în buzunare pentru suedezul Zlatan Ibrahimovic, cel care va îmbrăca, pentru a treia oară în carieră, tricoul Milanului. La doar câteva ore după prezentarea spectaculoasă a transferului iernii, s-a aflat şi salariul uriaş pe care italienii i l-au pregătit lui Zlatan, revenit după şapte ani pe San Siro, via LA Galaxy.

Pentru doar o jumătate de sezon, Ibrahimovic va primi cel puţin trei milioane de euro, anunţă „Gazzetta dello Sport“. Atacantul în vârstă de 38 de ani are trecute în contract şi clauze foarte avantajoase din punct de vedere financiar, astfel încât, în funcţie de performanţe, suma încasată de la AC Milan până în vară ar putea ajunge până la 4,5 milioane de euro.

Potrivit AFP, în vara acestui an, Zlatan Ibrahimovic era cel mai bine plătit fotbalist din campionatul Statelor Unite, cu un salariu anual de 7,2 milioane de dolari la LA Galaxy.

AC Milan mizează mult pe Ibrahimovic atât din punct de vedere sportiv, cât şi în ceea ce priveşte marketing-ul. Starul suedez a făcut valuri pe reţelele de socializare după ce a fost prezentat ca nouă achiziţie a Milanului într-un clip ce dezvăluie o statuie aurită a unui zeu, pe un fundal de fulgere şi tunete, iniţialele atacantului fiind stilizate sugestiv în mesajul „IZ coming" (n.r. - în loc de is coming - vine!).

„Mă întorc la clubul pentru care am un respect enorm şi în oraşul pe care îl iubesc. Mă voi lupta cu colegii mei să schimbăm soarta acestui sezon şi voi face orice pentru a ne îndeplini obiectivele”, a transmis Zlatan Ibrahimovic, pe site-ul oficial al grupării AC Milan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite