Noua disciplină sportivă de la Rapid: fotbal-box!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Constantin(Foto stânga)este privit ca un „băiat rău“  în vestiarul Rapidului ; Dani Coman şi-a făcut singur dreptate când s-a considerat nerespectat
Marius Constantin(Foto stânga)este privit ca un „băiat rău“ în vestiarul Rapidului ; Dani Coman şi-a făcut singur dreptate când s-a considerat nerespectat

Incidentul dintre Manea şi Renzo Rossi nu este singular. De-a lungul timpului, în Giuleşti s-au împărţit mulţi pumni între oficiali sau jucători. Din actuala trupă, Marius Constantin este bătăuşul-şef. Nu sunt poveşti, ci s-au întâmplat cu adevărat la Rapid. Jucători sau oficiali s-au bătut în birouri sau pe terenuri de antrenamente. Manea şi Zotta au la activ cele mai multe scandaluri.

Giuleştenii sunt aprigi la mânie. Antrenorul Nae Manea s-a contrat cu managerul sportiv Renzo Rossi înaintea partidei cu FC Vaslui, iar scandalul risca să degenereze în pumni, după cum au dezvăluit apropiaţi ai acestora.

Cearta dintre cei doi a plecat de la faptul că italianul îi caută înlocuitor de săptămâni bune lui Manea, iar la meciul cu Timişoara, Rossi a venit însoţit de
Walter Novellino, un tehnician rămas fără angajament din noiembrie.

Incidentul dintre Manea şi Renzo nu este însă primul, în ultimii ani oficialii giuleştenii fiind implicaţi în numeroase scandaluri, încheiate cu pumni sau scaune rupte. Manea este numărul 1 la incidente de acest gen.

Manea este „recidivist"

În urmă cu două sezoane, Nae Manea s-a certat dur cu Constantin Zotta, director general în acea perioadă la Rapid. Scandalul a plecat de la faptul că Nae Manea a solicitat câteva acreditări pentru familie, însă Zotta a refuzat să i le ofere.

Manea a reacţionat destul de dur şi chiar i-a expediat un pumn în plină figură lui Constantin Zotta. Episodul este povestit şi acum cu umor în vestiarul Rapidului,deşi fostul arbitru numai conduce clubul din iarna anului trecut.

Dani Coman a dat cu scrumiere după Zotta

Constantin Zotta nu era un conducător pe placul jucătorilor, acesta intrând în numeroase conflicte cu cei mai importanţi fotbalişti de la echipă. Cel mai răsunător scandal l-a avut în centrul atenţiei pe portarul echipei naţionale, Dani Coman. În momentul în care Fathi Taher a preluat clubul, Dani se afla în ultimul an de contract. Constantin Zotta a făcut tot posibilul ca goalkeeperul să ajungă la echipa a 2-a, pentru că refuza să semneze un nou angajament.

Supărat, Coman a dat cu câteva scrumiere după Constantin Zotta, chiar în biroul acestuia. „Pe-ăsta o să-l bat înainte de-a pleca de la Rapid", era promisiunea făcută de Coman faţă de colegi, pe care a şi dus-o la finalitate. Apropiaţi ai acestuia spun că Dani Coman l‑ar fi bătut serios pe Zotta la botezul lui Luca, fiul lui Vasile Maftei.

Sichitiu şi-a luat pietre-n cap de la Marius Constantin

Nici înlocuitorul lui Constantin Zotta, Grigore Sichitiu (foto), nu a scăpat de furia jucătorilor.  După un antrenament, fostul preşedinte al giuleştenilor a fost lovit cu pietre de Marius Constantin. Motivul? Jucătorii nu-şi mai primiseră salariul de câteva luni, iar fundaşul era deranjat de întârzieri.

Şi cu Constantin Zotta, Marius a avut mai multe probleme, soldate cu amenzi incredibile primite de jucători. Cea mai mare amendă încasată de fundaş datează din urmă cu două sezoane, de 5.000 de euro, pentru declaraţii care-l vizau pe Zotta.

Grigore Sichitiu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite