Naomi Osaka, cădere nervoasă în faţa jurnaliştilor: A început să plângă şi a fost scoasă din sală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Osaka

Japoneza de 23 de ani a stat o lună şi jumătate departe de tenis pentru a-şi trata depresia. Din păcate, problemele ei persistă, cum s-a văzut şi înaintea debutului ei în turneul de la Cincinnati.

Naomi Osaka (2 WTA) a renunţat la French Open după victoria ei din turul I, după care n-a mai fost văzută pe terenul de tenis până la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Aici, japoneza a ratat visul câştigării aurului pentru ţara ei, fiind eliminată, în turul III, de cehoaica Marketa Vondrousova (42 WTA). Odată cu acest eşec, Osaka a considerat că e timpul să revină şi în circuitul WTA, aşa că s-a înscris pe lista participantelor la „Western&Southern Open“, întrecere găzduită de Cincinnati.

În calitate de ocupanta locului 2 mondial, Osaka va debuta direct în turul II, urmând să întâlnească învingătoarea duelului Su-Wei Hsieh (73 WTA) - Gauff (24 WTA). Pentru a prefaţa debutul ei, la Cincinnati, Naomi a fost chemată la o conferinţă de presă. Unde, bineînţeles, a fost abordat şi subiectul retragerii ei din circuit, pentru o scurtă perioadă, după ce a spus nu face faţă dialogurilor cu presa.

Iniţial, Osaka a lăsat impresia că n-are nici problemă şi a răspuns chiar detaliat la întrebarea primită. Apoi însă, când a terminat de vorbit, a început să aibă, brusc, o cădere nervoasă: i s-au umplut ochii de lacrimi, şi-a tras şapca peste ochi şi, în timp ce un reporter îi adresa o întrebare despre tenis, a început să plângă!

Văzând această situaţie, organizatorii conferinţei au scos-o pe Osaka din faţa jurnaliştilor, iar japoneza a avut o scurtă pauză pentru a se redresa din punct de vedere emoţional. Ulterior, când s-a calmat, Osaka a revenit la conferinţă şi a continuat dialogul cu presa.

VEZI MOMENTUL ÎN CARE NAOMI OSAKA A CEDAT

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite