Nadal adus în Spania cu un avion privat, pentru Cupa Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadal (stânga) a pierdut finala US Open în faţa lui Djokovici
Nadal (stânga) a pierdut finala US Open în faţa lui Djokovici

Rafael Nadal a făcut un efort imens pentru a ajuta echipa de Cupa Davis a Spaniei, care la finalul acestei săptămâni va întâlni Franţa în semifinalele competiţiei. Luni a jucat finala US Open, la New York, iar marţi se antrena deja la Cordoba alături de coechipierii săi.

"El a venit la Cordoba în jurul orei 15.00 cu un avion privat plătit de federaţia spaniolă", a declarat Javier Delgado, şeful delegaţiei iberice. Preţul închirierii avionului nu a fost precizat.

Rafael Nadal a acoperit cei 5800 de km care separă New York de Cordoba la bordul unei aeronave Legacy 600, însoţit de apropiaţi, de agenţi şi de preşedintele federaţiei spaniole, Jose Luis Escanuela.

Potrivit Marca, federaţia spaniolă a avut probleme în a obţine autorizaţia de aterizare pe aeroportul din Cordoba, neomologat pentru zboruri de pasageri. Tot Marca anunţă că Nadal va lua "somnifere" pentru a diminua efectele decalajului orar.

Abia coborât din avion, numărul doi mondial, absolut neobosit, a făcut primul antrenament pe zgura din Codoba, înainte de semifinalele Cupei Davis.

Rafael Nadal a fost învins de Novak Djokovici, luni seară, în finala ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, scor 6-2, 6-4, 6-7 (3/7), 6-1, pentru jucătorul sârb, după un meci care a durat aproximativ patru ore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite