Mutu, dezgustat că Emma Răducanu a „eclipsat-o“ pe Halep: „Băi, oameni buni, despre ce vorbiţi?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emma Răducanu
Emma Răducanu

Fostul atacant, ajuns la 42 de ani, a fost şocat de faptul că, în cadrul Transylvania Open, în prim-plan a fost campioana de la US Open şi nu cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României.

Continuă dezbaterea născută dintr-o întrebare pentru care n-avem, totuşi, un răspuns concret: Cât de româncă e Emma Răducanu?

Ce-i drept, această întrebare ne va preocupa, cât timp puştoaica de 18 ani, născută dintr-un tată român şi o mamă chinezoaică, va avea rezultate la nivel înalt. Pentru că, dacă va avea soarta Biancăi Andreescu, ajunsă pe locul 46 în lume, cu siguranţă, România va uita de Emma şi de modul simpatic în care vorbeşte limba română.

Deocamdată însă, e la modă subiectul Emma Răducanu şi acesta a fost comentat şi de Adrian Mutu, în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruţă“.

Ce a spus Adrian Mutu?

*Cu toată sinceritatea şi simpatia pe care o am pentru Emma Răducanu, e englezoaică, nu-i româncă! Tată român şi mamă chinezoaică! Ce ţară reprezintă însă? A câştigat Wimbledon (n.r. - De fapt, a câştigat US Open) şi acum toată lumea e cu „Ce faci?“, bine că nu ne-am dus şi cu două sarmale la aeroport când a venit… Şi noi o aveam acolo pe Simona, care e superstar pe lângă Emma…

*Băi, oameni buni, despre ce vorbiţi? Halep a stat 64 de săptămâni pe primul loc în clasamentul WTA!

VEZI, INTEGRAL, PODCASTUL ACASĂ LA MĂRUŢĂ ŞI DIALOGUL CU MUTU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite