Muamba vrea să revină pe teren cât mai curând posibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabrice Muamba este purtat pe targă spre ambulanţă * Foto: Reuters
Fabrice Muamba este purtat pe targă spre ambulanţă * Foto: Reuters

Victimă a unui stop cardiac produs pe teren, la 17 martie, Fabrice Muamba a mărturisit că vrea să joace din nou fotbal şi i-a mulţumit lui Dumnezeu pentru "miracolul" care i-a permis să supravieţuiască.

"Ar fi formidabil să joc din nou fotbal şi sper că acest lucru se va întâmpla. Dar cel mai important este să trăiesc, pur şi simplu, şi să-mi iubesc familia. Sunt un om fericit", a declarat Fabrice Muamba pentru publicaţia "Sun on Sunday" în primul său interviu de după accident preluat de Mediafax.

Descriind momentul în care s-a prăbuşit, Muamba a afirmat că i-a văzut "dublu pe doi jucători de la Tottenham alergând în jurul lui, Scott Parker şi Luka Modrici".

"Am simţiti cum cad şi am auzit două zgomote surde când capul meu a lovit pământul, iar asta a fost tot. Gaura neagră. Neantul. Eram mort. I-am cerut lui Dumnezeu să mă apere şi să nu mă lase la greu, ceea ce mi s-a întâmplat este mai mult decât un miracol", a spus Muamba.

Fotbalistul echipei Bolton Wanderers, Fabrice Muamba, a fost externat, luni, la o lună după ce s-a prăbuşit pe gazonul stadionului White Hart Lane în timpul meciului cu Tottenham Hotspur din Cupa Angliei, disputat la 17 martie. Inima sa nu a bătut atunci timp de 78 de minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite