Mititelu ştie cine îl va înlocui pe Dragomir la şefia LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mitică Dragomir (dreapta) are un aliat în persoana lui Mititelu
Mitică Dragomir (dreapta) are un aliat în persoana lui Mititelu

Patronul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, spune că grupările din provincie au deja un plan pentru momentul în care Dumitru Dragomir va renunţa la preşedinţia LPF.

Mititelu vorbeşte despre un director executiv, despre o preşedinţie prin rotaţie la LPF şi de mutarea sediului Ligii din Bucureşti.

Când nu va mai fi Mitică Dragomir preşedinte, deci când nu va mai vrea el, peste 10 ani, peste 15 ani, noi, cei din provincie, vom muta sediul Ligii de la Bucureşti. Îl vom pune la Sibiu sau la Braşov şi nu o să mai fie un preşedinte de Ligă cu putere. O să fie un director executiv şi nişte angajaţi, iar preşedinţia Ligii, mai mult onorifică, o să o aibă cluburile prin rotaţie, timp de şase luni. Deocamdată, Mitică Dragomir e un tip corect, un tip fair-play şi apăra intersele membrilor. E echidistant şi nu acceptăm să se facă presiune împotriva lui“, a declarat Adrian Mititelu la Sport Total FM.

Acesta i-a răspuns însă lui Dragomir după ce acesta a sugerat că nu are o părere prea bună despre antrenorul Craiovei, Mark Wotte.

Daca îl apreciez că e un bun preşedinte de Ligă, asta nu înseamnă că e vreun profet. Este părerea lui despre Wotte. I-o respect, dar nu înseamnă că tot ce spune el e adevărat“, a precizat Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite