Mititelu a răbufnit după decizia Tribunalului Bucureşti: “Judecătoarea a fost coruptă de mafiotul Rotaru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul grupării FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, consideră că judecătoarea care a decis anularea înregistrării mărcilor deţinute de el este coruptă.

Mititelu afirmă într-o postare pe pagina de Facebook că va face apel la Curtea de Apel Bucureşti, fiind hotărât să conteste decizia şi la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

"Da, este adevărat! Astăzi, o magistrată de la Tribunalul Bucureşti a dat o sentinţa prin care a anulat mărcile FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA şi FC UNIVERSITATEA CRAIOVA ! Este incredibil ! Deşi au trecut două ore de la aflarea soluţiei, nu pot să cred că s-a dat o asemenea sentinţa, care nu are nicio corespondenţă în lege! 1000% acest judecător a fost corupt, astfel nu se justifică o asemenea mârşăvie. Frustarea este uriaşă! Pentru mine se confirmă încă o dată, că justiţia Română este una selectivă şi nedreaptă. Astăzi am pierdut pe nedrept o bătălie, urmează însă două căi de atac, apel şi recurs, la Curtea de Apel Bucureşti şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi nu în ultimul rând, CEDO. Vreau să cred că totuşi în România, nu toţi judecătorii pot fi corupţi de către Rotaru alături de grupul lui mafiot şi indiferent de consecinţe, mă voi bate până la ultima suflare! Ştiu că suporterii FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sunt extrem de afectaţi în acest moment, îi rog, însă să aibă încredere, că în final vom câştigă acest război", a scris Adrian Mititelu. Tribunalul Bucureşti a admis cererea CS Universitatea Craiova de anulare a înregistrării mărcilor care au fost deţinute de fostul patron al FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite