Mitică Dragomir: "Ăştia de la Twente n-ar fi nici pe locul 3 în Liga I"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că FC Vaslui păstrează 50% şanse de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor, fiind convins că Twente Enschede, adversara din turul 3 preliminar, nu s-ar clasa nici măcar pe podium în Liga I.

"Haideţi să fim serioşi, olandezii ăia au avut noroc la ambele goluri aseară. Când au deschis scorul nu a fost penalti, acolo a greşit arbitrul. Asta este, au avut noroc. Dar în Liga I n-ar fi nici pe locul trei. De asta eu sunt optimist şi aştept returul", a spus Dragomir.

Oficialul LPF susţine că formaţia condusă de Viorel Hizo trebuia să joace mai ofensiv în partida din deplasare cu Twente Enschede. "Au greşit că au jucat prea mult în terenul lor. Au jucat defensiv, din punctul meu de vedere trebuiau să îndrăznească mai mult pentru că puteau marca acolo. Dar eu am încredere şi în Hizo, şi în Porumboiu, şi în jucători", a explicat Dumitru Dragomir.

Echipa FC Vaslui a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia olandeză Twente Enschede, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Golurile învingătorilor au fost marcate de Janko '34 din penalti şi '57.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite