Mircea Rednic rupe tăcerea: "Cei de la FRF nu vor un antrenor cu personalitate şi e o aversiune faţă de Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic (54 de ani) nu crede că are vreo şansă de a antrena echipa naţională, deşi a fost propus de mai mulţi oameni de fotbal.

Fostul antrenor al lui Dinamo a intervenit la DigiSport Matinal, afirmând că nu a fost căutat de la FRF pentru a i se propune poziţia. "Nu m-a căutat nimeni de la FRF. Ei sunt interesaţi să aducă un antrenor străin, din declaraţiile pe care le-au făcut ei. Nu ştim, poate au discutat şi cu alt antrenor. Înainte de a fi pus antrenor la Standard, eram la Petrolul şi cu două săptămâni înainte m-au chemat la Liege pentru a vedea cum gândesc, filosofia mea de fotbal, preluam o echipă de pe locul 13, la retrogradare. A fost o discuţie cu managerul şi cu preşedintele. Aşa se face dacă lucrezi profesionist. Apoi ei au vorbit şi cu alţi antrenori.

Dacă aduci antrenor străin inseamnă că o sa-i ceri performanţă peste patru ani, pentru că va avea nevoie de jumătate de an doar pentru a-i cunoaşte. Este o aversiune faţă de antrenorii care au trecut pe la Dinamo. Sunt complexaţi, poate nu vor antrenori cu personalitate, care-şi impun punctul de vedere, care cer şi un proiect. Se pierde timp, pentru că peste două luni va fi primul meci oficial.", a declarat Mircea Rednic, la Digi Sport Matinal.

"E nevoie de cineva cu experienţă, trebuie să pui suflet, aşa cum am pus eu mereu, rezultatele au venit, alteori nu. Dar, eu nu am avut norocul lui Şumudică, nu vreau să-i iau din merite, care a găsit echipa făcută. Eu, când am ajuns la Rapid în 2002, am preluat o echpă nouă, la fel cu Dinamo, când am ajuns plecase pachetul de la Craiova, 15-16 jucători.", a mai spus Rednic, la Digi Sport Matinal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite