Mircea Rednic: "Ne-am bătut joc de noi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea categorică suferită de Dinamo la Londra, scor 1-3, a mai tăiat din entuziasmul "roş-albilor". "Am venit calificaţi la acest meci, dar înfrângerea ne deranjează. Au lipsit totuşi

Înfrângerea categorică suferită de Dinamo la Londra, scor 1-3, a mai tăiat din entuziasmul "roş-albilor". "Am venit calificaţi la acest meci, dar înfrângerea ne deranjează. Au lipsit totuşi Niculescu, Ze Kalanga, Tameş, iar Blay a jucat puţin. Dacă ne-ar fi trebuit un anumit rezultat pentru a ne califica, cu siguranţă aţi fi văzut un alt Dinamo. Oricum, sunt de acord cu Mircea Rednic dacă va vrea să amendeze jucătorii", a spus Cristi Borcea. "S-au văzut absenţele. Tottenham este totuşi o echipă extrem de puternică. Mai avem nevoie de jucători, pentru că, dacă vom juca în Liga Campionilor, vom fi terminaţi din start dacă nu avem valoare", a fost de părere Vasile Turcu.
"Puriul" a dat vina pe atmosfera din jurul echipei
Cel mai trist era însă Mircea Rednic. "Sunt mâhnit. Principalii vinovaţi suntem noi, dar şi conducerea. Altfel era meciul dacă am fi fost obligaţi să obţinem calificarea la Londra. Practic, noi ne-am bătut joc de noi. A fost prea multă lume în jurul echipei: acţionari, angajaţi, prieteni, soţii, n-a fost un climat pentru performanţă. Primul gol l-am luat pe greşeala lui Gaev, la al doilea am rămas descoperiţi, apoi a urmat acel contraatac în care am rămas doi contra doi şi totul s-a terminat. Radu ştefan, Cristea şi Moţi au fost cei care m-au dezamăgit cel mai mult. Cei trei ar trebui să se gândească mai mult la viitorul lor profesional, pentru că, la ce va fi la Dinamo, de la anul s-ar putea să fie bucuroşi dacă vor mai prinde un loc pe banca de rezerve". "Puriul" a comentat şi situaţia lui Gaev: "Nu va mai continua aici pentru că nu mai vrea el. În acest meci, el era deja cu gândul acasă". Totuşi, Rednic a avut şi cuvinte de laudă la adresa elevilor săi: "A fost un meci util, pentru că am câştigat un mare jucător, pe Mendy".
Fanii lui Dinamo s-au încăierat cu poliţia
Din cauza aglomeraţiei care a cuprins zona stadionului înainte de meci, autocarul dinamoviştilor a avut probleme cu traficul în drum spre White Hart Lane. Interesant este că la meci au participat şi români echipaţi cu tricouri ale Stelei, care i-au susţinut pe Spurs. Arena s-a umplut, deşi preţul unui bilet la tribuna 0 a costat 71 de lire, dublu faţă de unul similar, dar în Champions League, la Chelsea Levski Sofia. La meci a asistat şi Florin Răducioiu, venit de la Monte Carlo cu cei doi copii ai săi. Deşi deplasarea la Londra a suporterilor nu a mai fost organizată de club, în tribune au fost prezenţi în jur de 200 de fani dinamovişti. În repriza a doua, între aceştia şi forţele de ordine s-a iscat un conflict, iar doi suporteri au fost scoşi cu forţa din tribună. (M.D. - Londra)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite