Mircea Lucescu a dat lovitura: S-a aflat prima pe care o va încasa la Dinamo Kiev

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lucescu

Tehnicianul de 75 de ani are un prim sezon excelent, la revenirea în Ucraina: a câştigat Supercupa, a dus echipa în grupele Ligii Campionilor, apoi a continuat parcursul continental până în optimile Ligii Europa. Weekend-ul trecut, a venit şi triumful din campionat.

Şi Mircea Lucescu mai are şansa unui trofeu, în actuala stagiune! Vorbim despre câştigarea Cupei Ucrainei, în condiţiile în care Dinamo Kiev e calificată în finală. În ultimul act, la 13 mai, elevii lui „Il Luce“ vor întâlni Zorya Luhansk.

Indiferent de ce se va întâmpla în finala cupei, acest sezon înseamnă o mare reuşită pentru tehnicianul român. Şi, potrivit Digi Sport, care a citat tribuna.com, un site ucrainean, Lucescu va fi răsplătit generos de fraţii Surkis, care patronează Dinamo Kiev. Concret, pe lângă salariul său stagional, de 1,2 milioane de euro, „Il Luce“ va încasa şi un bonus de 3,5 milioane de euro, dacă va lua şi Cupa Ucrainei!

26 de victorii, 6 remize şi 7 înfrângeri a adunat Mircea Lucescu la Dinamo Kiev până acum, în 39 de partide. Golaverajul: 74-37.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite