Mihai Stoica intră în luptă cu kilogramele în plus: Becali i-a fixat o primă specială dacă va scăpa un jucător de burtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Stelei pare că a devenit nutriţionist. Cel puţin asta se înţelege din discursul şefului său de după partida cu Manchester City.

Steaua a avut o strategie de neînţeles pentru campania de achiziţii. I-a luat pe cei mai importanţi jucători, De Amorim şi Boldrin, după ce a fost trimisă lista UEFA pentru „dubla“ cu Manchester City.

Astfel, cei doi fotbalişti veniţi de la Astra n-au putut juca contra englezilor. Iar vicecampioana mai ia în calcul o achiziţie, acum când s-a ratat pătrunderea în grupele Ligii Campionilor: Denis Alibec (Astra).

Gigi Becali a anunţat că mutarea se poate realiza: „Alibec costă un milion de euro. Eu dau un milion pentru că o să-l fac de patru, cinci. Dacă vine la Steaua scriu în contract că n-are voie să fumeze şi să bea cola. I-am spus lui Meme că dacă-l aduce la 85 de kilograme pe cântar, are 10.000 de euro cadou de la mine“, a povestit latifundiarul din Pipera.

Acesta a dezvăluit că, deocamdată, nu se pune problema vânzării lui Nicuşor Stanciu, mijilocaşul care, prin golurile sale, a contribuit la calificarea obţinută în faţa celor de la Sparta Praga, în turul III preliminar al Ligii Campionilor.

„Stanciu e un jucător între şapte şi 15 milioane de euro. L-aş putea transfera la orice oră pentru şapte milioane. Dar spun 15 milioane pentru că ştiu ce poate. Vă spun eu ce a făcut Stanciu ca să ştie şi Florin Prunea care s-a îndoit de valoarea jucătorului. Stanciu, de unul singur, a adus Stelei 12 milioane de euro, prin calificarea în grupele Ligii Europa. El singur. Asta a făcut!“, a explicat Becali.
 

Nu e nimic nou legat de Stanciu. Am ofertă scrisă de la un fond de investiţii, în valoare de 10 milioane de lire. Nu ştiu ce se va întâmpla. Am refuzat deja o ofertă de 7 milioane de euro pentru el, Gigi Becali finanţator Steaua
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite