Medic FC Steaua: Galamaz are traumatism craniocerebral şi este în afara oricărui pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Galamaz
George Galamaz

Medicul echipei Steaua, Radu Paligora, a declarat, potrivit Mediafax, că fundaşul George Galamaz, transportat la Spitalul Militar după ce a fost lovit de un suporter la meciul cu Petrolul, nu are fractură, el suferind un traumatism craniocerebral, şi se află în afara oricărui pericol.

"Galamaz este bine acum, este stabil. Diagnosticul este un traumatism craniocerebral prin agresiune. Se exclude din fericire fractura osului zigomatic. El va rămâne internat pentru investigaţii suplimentare. Există în continuare suspiciunea unei fisuri a timpanului drept. Mâine vom afla mai multe despre acest diagnostic. Toate investigaţiile de până acum exclud varianta unei operaţii. Este doar tumefacţie, osul este integru şi se exclude orice hematom intercranian. Trebuie să finalizăm toate investigaţiile, dar din punct de vedere sportiv vorbim de o pauză de cel puţin o săptămână. George Galamaz este însă în afara oricărui pericol, iar acum nu mai este nici în stare de şoc", a spus Paligora.

Radu Paligora a precizat că portarul Ciprian Tătăruşanu, lovit de o torţă, se simte bine.

"Tătăruşanu pe moment din cauza şocului a avut un mic disconfort. Are şi o plagă din cauza unei arsuri în zona dorsală, dar acum e bine", a explicat el.

George Galamaz a fost lovit cu pumnul în faţă de un suporter ploieştean la meciul de duminică seară între Steaua şi Petrolul. La câteva minute după atacul asupra lui Galamaz, portarul stelist Tătăruşanu a fost lovit de o torţă aruncată din tribune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite