Meciul de retragere al lui Horia Tecău: Spectacol colosal. Pe teren au intrat şi Mouratglou, dar şi Emil Boc, Stere Halep şi tatăl lui Tecău

Meciul de retragere al lui Horia Tecău: Spectacol colosal. Pe teren au intrat şi Mouratglou, dar şi Emil Boc, Stere Halep şi tatăl lui Tecău

Foto: news.ro

Sports Festival i-a oferit un spectacol minunat marelui campion Horia Tecău, care s-a retras după un meci în care i-a avut în teren pe Simona Halep, Patrick Mourtaglou, Marius Copil, Andrei Pavel, dar şi pe primarul Clujului, Emil Boc, sau pe tatăl său, Romeo Tecău.

În faţa a aproape 10.000 de oameni, Horia a făcut pereche cu Simona, apoi cu tatăl său.

La un moment dat, antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglu l-a adus pe teren pe primarul Clujului, alături de care a făcut echipă.

În cariera sa, Horia Tecău, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de grand slam, Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Din tenis, Horia Tecău, 36 de ani, a câştigat premii brute de peste 5,8 milioane de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările