Meciul Dinamo - Steaua se va juca totuşi miercuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu nu a fost de acord cu modificarea programului competiţional
Mircea Sandu nu a fost de acord cu modificarea programului competiţional

Federaţia Română de Fotbal a respins solicitarea Ligii Profesioniste de Fotbal pentru decalarea cu trei zile a etapei a 22-a a Ligii I, astfel că partida Dinamo - Steaua se va disputa conform programării iniţiale, adică miercuri, 17 martie.

Vă prezentăm mai jos comunicatul emis de FRF.

"1. Singurul for abilitat să ia decizii în această privinţă, a programului competiţional, este Comitetul Executiv al FRF.
2. Adresei pe care Liga Profesionistă de Fotbal ne-a trimis-o astăzi, după încheierea şedinţei Comitetului Executiv al FRF, nu i se poate da curs, din următoarele considerente:
- Comitetul Executiv al FRF a stabilit programul semifinalelor Cupei României-Timişoreana, ediţia 2009-2010 în zilele de 24 şi 25 martie a.c. (turul) şi, respectiv, 14 şi 15 aprilie (returul), precum şi finala competiţiei amintite, în ziua de 26 mai a.c., la Iaşi, toate acestea regăsindu-se şi în grila de programe a deţinătorului de drepturi TV, conform contractului încheiat de acesta cu FRF. În ziua de 26 mai a.c. este programată, la Iaşi, şi finala Cupei României la fotbal feminin;
- Tot pe 26 mai a.c. urmează să se desfăşoare, tot la Iaşi, Adunarea Generală a FRF, care are pe Ordinea de Zi propuneri de modificare a Statutului;
- În urma aprobării date de Comitetul Executiv al FRF, echipa naţională a României va avea un stagiu de pregătire în perioada 24 mai – 5 iunie a.c., care va cuprinde şi trei meciuri amicale: contra Ucrainei (pe 29 mai) – contractul fiind semnat, precum şi în zilele de 2 şi 5 iunie a.c., în cazul ultimelor două existând înţelegeri de principiu, care urmează să se transforme în contracte ferme.
3. Ţinând cont de cele de mai sus, programul competiţional al returului campionatului Ligii I, ediţia 2009-2010, rămâne neschimbat, la fel şi cel al Cupei României-Timişoreana".

LPF solicitase în cursul dimineţii de azi ca etapa a 22--a, de miercurea viitoare, să fie decalată cu trei zile, iar etape care urma să aibă loc sâmbăta cealaltă să se dedsfăşoare la 24 martie, dar atunci sunt programate meciurile-tur din semifinalele Cupei României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite