Meci halucinant la US Open: Mladenovici a lăsat lumea tenisului cu gura căscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kristina Mladenovici a făcut o partidă de coşmar
Kristina Mladenovici a făcut o partidă de coşmar

O partidă aparent banală din turul II, care se îndrepta spre un deznodământ previzibil, a avut o răsturnare incredibilă de situaţie şi s-a încheiat cu un set decisiv şocant!

Atunci când Kristina Mladenovici o întâlneşte pe Varvara Gracheva (102 WTA), o jucătoare de care mulţi, probabil, nici n-au auzit, e clar că franţuzoaica de 27 de ani porneşte ca favorită certă.

Şi, miercuri seară, modul în care s-a desfăşurat partida după primele 13 game-uri confirma calculele hârtiei. Pe scurt, Mladenovici zburda pe teren şi făcea instrucţie cu rusoaica de 20 de ani. Când tabela arăta 6-1, 5-1 pentru Mladenovici însă, s-a întâmplat ceva care poate fi catalogat doar ca un moment de rătăcire prelungită pentru Kiki.

Mai întâi, Mladenovici şi-a pierdut serviciul, iar Gracheva s-a apropiat la 5-2 în setul secund. Chiar şi aşa, în game-ul următor, Mladenovici a avut patru mingi de meci pe serviciul rusoaicei. Le-a irosit însă pe toate! Şi scorul a devenit 5-3 în setul secund. Abia la 5-5, Mladenovici a mai punctat o dată pe tabelă, făcându-şi serviciul la 15. Imediat însă, a pierdut la zero game-ul următor, aşa că, la 6-6, s-a intrat în tiebreak. Aici, Gracheva a măturat cu adversara ei: s-a dus la 5-0 şi a câştigat cu 7-2.

Apoi, în decisiv, Mladenovici n-a mai existat, de fapt, pe teren! A pierdut cu un incredibil 0-6 şi a părăsit US Open în turul II pentru al treilea an la rând!

CITEŞTE ŞI:

Restricţiile COVID-19, atacate vehement: „Parcă suntem toţi prizonieri, criminali! Trăim un coşmar“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite