Marius Copil, lăudat de un fost lider din tenisul mondial, înainte de duelul pentru un loc în semifinalele de la Antwerp

Marius Copil, lăudat de un fost lider din tenisul mondial, înainte de duelul pentru un loc în semifinalele de la Antwerp

Marius Copil FOTO Arhivă personală/Facebook

Marius Copil (82 ATP) îl va întâlni pe Andy Murray (210 ATP), vineri, în sferturile de finală de la Antwerp. Înaintea acestui meci, britanicul a avut numai cuvinte de laudă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Îl ştiu, a avut victorii bune, săptămâna aceasta. Joacă bine pe această suprafaţă, aşa că va trebui să fiu pregătit pentru meciul cu el. Serveşte foarte bine, aşa că va trebui să returnez la fel”, a punctat Andy Murray, despre partida cu Marius Copil.

În ultimele luni, Andy Murray se confruntă cu probleme de sănătate, fiind operat din nou la şold şi aflat în plină recuperare.
Cei doi s-au întâlnit doar de două ori în circuit, bilanţul fiind de 2-0 în defavoarea românului. 

Pentru Andy Murray, acesta este primul turneul disputat pe hard indoor, de la finala Turneului Campionilor, din 2016. De altfel, britanicul nu şi-a mai adjudecat un titlu ATP, din luna martie a anului 2017. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: