Marius Alexe: Mor de foame sau mă las de fotbal, dar nu vin la Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat pe lista transferurilor întocmită de oficialii clubului Steaua Bucureşti, Marius Alexe ar fi declarat că nu ar semna niciodată pentru roş-albaştri, chiar cu preţul încheierii carierei sale de fotbalist.

Atacantul dinamovist Marius Alexe ar fi mărturisit că nu ar evolua niciodată pentru eterna rivală, Steaua, nici chiar dacă ar fi singura sa alternativă pentru a mai putea juca fotbal. 

Conform finanţatorului echipei din Ghencea, vârful alb-roşilor i-ar fi spus impresarului său, Victor Becali, că preferă să moară de foame sau să se lasă de fotbal, dar nu se transferă la Steaua. În ciuda faptului că oficialii au încercat să-l ademenească cu un salariu consistent, atacantul în vârstă de 22 de ani ar fi fost neclintit.

Pe lista transferurilor dorite de stelişti se regăsesc şi numele lui Gheorghe Grozav şi Jeremy Bokila, amândoi legitimaţi la Petrolul Ploieşti. Pentru postul de fundaş dreapta, antrenorul Laurenţiu Reghecampf vizează un jucător din reprezentativa naţionalei Israeului care evoluează în campionatul din Cipru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite