Mario Iorgulescu, teroarea asistentelor în spital: cum se comportă de când şi-a revenit după accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apar noi detalii despre modul în care Gino Iorgulescu şi-a scos fiul din ţară, sub pretextul de a-i oferi condiţii mai bune de tratament, dar, de fapt, într-o încercare disperată de a-l scăpa de închisoare!

Mario Iorgulescu (24 de ani) stă într-o clinică de la Milano, în timp ce victima sa, Daniel Vicol (24 de ani), tatăl a doi copii, a fost de mult înmormântat.

Încă de când s-a întâmplat această tragedie, cu fiul preşedintelui LPF provocând un accident mortal sub influenţa drogurilor şi a băuturilor alcoolice, Cristian Tudor Popescu a spus că Mario nu va face nicio zi de închisoare! Ceea ce a părut, iniţial, un scenariu ireal, prinde acum contur şi, inclusiv familia lui Daniel Vicol a început să-şi piardă încrederea în Justiţia din România. Într-o intervenţie la Radio Sport 1, la emisiunea moderată de Gabi Safta, Vali Guţu, unchiul celui decedat, a făcut o serie de dezvăluiri extrem de triste şi revoltătoare.

Ce a spus unchiul lui Daniel Vicol?

*După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu ştia cine sunt. Mi-a spus că face şcoala de şoferi, dar îi este teamă să conducă în Bucureşti mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ea putea fi victima lui Mario. 

*Ştiţi ce mi-a spus? Că înainte ca Mario să fie scos din ţară, el era deja scos de la aparate, şi că asistentele nu se mai înţelegeau cu el! Mario e scos de mult timp de la aparate, asta ştim sigur, şi ne revoltă informaţiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, ştim ce manevre se încearcă. 

*Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoţit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieşit din ţară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape.

CITEŞTE ŞI:

Revoltător: Gino Iorgulescu, sfătuit la radio să muşamalizeze nenorocirea produsă de fiul său

Mario Iorgulescu se reface în Italia: S-a trezit din comă, mănâncă, vorbeşte. Ce şanse sunt să fie adus în România

Mario Iorgulescu, scârbit de România: „N-am de ce să mă întorc la falsitate şi la bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burta goală“

Gino Iorgulescu a cheltuit o avere pentru a-şi scoate fiul din ţară: Cât a costat transportul lui Mario în Italia

Mama lui Mario Iorgulescu, mesaj acid pe Facebook: „Când veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz!“

Mario Iorgulescu îşi revine: Familia nu i-a spus că a omorât un om. Cum vrea să procedeze tatăl său

Mario Iorgulescu trebuia să fie transferat la o clinică din străinătate vineri noapte. Ce a împiedicat mutarea lui

Mario Iorgulescu, teroarea şoselelor şi în străinătate: Câte accidente grave a provocat până a omorât un om

Mario Iorgulescu, un consumator înrăit de cocaină: Apar noi detalii despre viaţa celui care a provocat un accident mortal

CTP îl distruge pe Gino Iorgulescu şi pune un pariu: „Mario nu va face nicio zi de puşcărie“

Mario Iorgulescu şi-a ucis victima pe loc: „A mai apucat să clipească o dată“. Relatarea unui martor ocular

Mama bărbatului ucis de Iorgulescu jr: „Copilul meu a murit nevinovat! Fetiţa nu ştie că tatăl ei e mort“

Gino Iorgulescu, arătat cu degetul pentru accidentul provocat de fiul său: „De ce acest băiat nu mergea cu metroul?!“

Mario Iorgulescu a nenorocit o familie! Tatăl victimei: „Copilul meu era aruncat pe jos. După o oră mi s-a spus că e mort“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite