Marica a ţinut să clarifice problema banderolei: "Avem căpitan, e Chiricheş"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica FOTO Rpressport.ro
Ciprian Marica FOTO Rpressport.ro

Ciprian Marica spune că e o mândrie să fii căpitanul echipei naţionale, dar că nu vrea să-i ia banderola lui Vlad Chiricheş.

Gazeta Sporturilor a scris în ediţia de astăzi că Ciprian Marica tânjeşte după banderola de căpitan al echipei naţionale. 

"Sunt absolut încântat de cuvintele frumoase pe care le-aţi spus sau le-aţi scris despre mine în ultimele zile! E superb să vezi că munca ta este apreciată! Au apărut însă unele speculaţii şi vreau totuşi să clarific un lucru, o dată, pentru totdeauna: Să fii căpitanul unei echipe este o mare onoare şi o mare responsabilitate! Pentru toţi cei care nu ştiu, căpitanul naţionalei României este Vlad Chiricheş, un fotbalist şi un coechipier extraordinar. Tot ce-mi doresc eu la echipa naţională a României este să ne calificăm la Campionatul Mondial din Brazilia! Avem nevoie de susţinerea voastră, a tuturor, şi de aceea vă rog să nu inventaţi subiecte şi să nu încercaţi să creaţi false polemici. Vă mulţumesc!", a scris Ciprian Marica pe pagina sa de Facebook

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite