Marian Drăgulescu, calificat de pe locul 3 în finala de la sărituri. Echipa masculină a încheiat calificările doar pe locul 14

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa masculină de gimnastică a României (Marian Drăgulescu, Marius Berbecar, Cristian Băţagă, Andrei Muntean, Andrei Ursache, Laurenţiu Nistor) s-a clasat pe locul 14 în calificări, la Mondialele de la Glasgow, ratând astfel finala şi calificarea directă la Jocurile Olimpice.

Conform aşteptărilor, Japonia şi China s-au detaşat în fruntea ierarhiei, dominând majoritatea aparatelor, cu doar o replică mai consistentă din partea Marii Britanii şi a Rusiei, iar Statele Unite au prins finala de pe locul 5. În continuare, s-au clasat Elveţia, Brazilia şi Coreea de Sud, urmând ca în recalificările din primăvară România să participe alături de Germania, Franţa, Olanda, Ucraina, Spania, Canada şi Belarus. 

La 35 de ani, Marian Drăgulescu are o revenire la cel mai înalt nivel la un Campionat Mondial. Cu un total de 15.416 la sărituri, gimnastul român s-a calificat în finală, având al 3-lea rezultat ca valoare! Cristian Băţagă a terminat pe locul 28 la individual-compus şi prinde finala de vineri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite