Man şi Mihăilă, alături de o legendă vie! Achiziţie de senzaţia a celor de la Parma

Man şi Mihăilă, alături de o legendă vie! Achiziţie de senzaţia a celor de la Parma

Clubul la care evoluează internaţionalii români Dennis Man şi Valentin Mihăilă a ajuns la o înţelegere cu Gianluigi Buffon.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gruparea care l-a lansat în fotbalul mare pe celebrul portar şi care a retrogradat anul acesta în Serie B a anunţat revenirea la echipă a goalkeeper-ului în vârstă de 43 de ani. Buffon, care se întoarce după 26 de ani la Parma, a semnat un contract pe 2 ani, perioadă în care va primi un salariu de 1,2 milioane de euro net pe sezon. 
 
“Suntem încântaţi să îl primim acasă pe Gigi Buffon. Vom duce acest club legendar acolo unde merită să fie. Revenirea lui Buffon este o nouă confirmare a acestei ambiţii. Este un moment special pentru noi toţi”, a declarat preşedintele clubului, Kyle Krause.
 
Conform presei italinene, Buffon ar mai fi avut oferte de la Olympiakos, Beşiktaş, Benfica şi Sevilla, dar a ales să revină la clubul unde şi-a înceut cariera. Dintre cele 27 de sezoane ca profesionist ale lui Buffon, 20 au fost petrecute la Juventus, şase la Parma şi unul la PSG.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările