Mama lui Pep Guardiola, infectată cu coronavirus, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Mama lui Pep Guardiola a murit, după ce a contractat noul coronavirus. Clubul la care antrenează în prezent Guardiola, Manchester City, a făcut anunţul luni după-amiază, pe reţelele de socializare.

Dolors Sala Carrió, mama lui Pep Guardiola, avea 82 de ani şi se afla la Barcelona. Dolors şi Valenti Guardiola, părinţii lui Pep, au avut două fete şi doi băieţi - ambii implicaţi în fotbal. Fratele mai mic al lui Pep Guardiola s-a orientat spre o carieră de agent de jucători.

Dolors Sala Carrió a putut fi văzută la stadion în mai multe ocazii la meciurile echipei lui Pep Guardiola, în special în perioada petrecută de acesta la FC Barcelona.

Spania, una dintre ţările roşii ale Europei - cele mai afectate de pandemia de coronavirus, a înregistrat deja peste 13.000 de decese şi peste 135.000 de cazuri de infectare cu COVID-19.

Nu mai departe de luna trecută, Pep Guardiola, ajuns pe banca lui Manchester City în 2016, donase un milion de euro pentru a sprijini lupta cu pandemia, în vederea achiziţionării de echipamente medicale şi de protecţie pentru staff-urile spitalelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite