Luptă între un sârb şi un român pentru banca tehnică a CSS Pro Volei

Luptă între un sârb şi un român pentru banca tehnică a CSS Pro Volei

Berthold Văsuică nu mai este agreat de conducerea formaţiei din Craiova

Cele două grupuri de jucătoare din lotul CSS Pro Volei încearcă să îşi impună propriul antrenor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit lui Aurel Ioniţă, atât româncele cât şi jucătoarele din afara ţării au deja antrenori pe care şi i-ar dori pe banca tehnică în locul lui Mihai Vasilică, care conduce antrenamentele în perioada de interimat.

"Va fi foarte interesant de văzut cine va câştiga, Berthold sau Kovacs. Ambii nu au stat pe băncile unor echipe de prima liga mai mult de o lună şi sunt foarte dificili. Cine va veni îşi va proteja jucătoarele şi cu siguranţă conflictul nu se va stinge", a precizat Aurel Ioniţă.

Potrivit fostului antrenor al CSS Pro Volei, grupul româncelor este condus de Crina Hosu, cea care a şi solicitat şedinţa cu preşedintele clubului, în care şi-au exprimat nemulţumirea că sârboaicele sunt plătite mult mai bine decât jucătoarele autohtone. Cătălin Buhăianu a recunoscut că a discutat cu Berthold Văsuică încă din vară şi este în discuţii şi cu un antrenor sârb.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările