LIVETEXT Simona Halep la US Open: românca e la un meci de o finală istorică. Cine e Pennetta, adversara ei

LIVETEXT Simona Halep la US Open: românca e la un meci de o finală istorică. Cine e Pennetta, adversara ei

Simona Halep

Simona Halep se va lupta cu Flavia Pennetta (Italia, 26 WTA) pentru un loc în ultimul act la US Open, iar partida se va disputa în prime-time.

Ştiri pe aceeaşi temă

Flavia Pennetta s-a născut la Brindisi, la 25 februarie 1982 şi e clasată pe locul 26 în clasamentul WTA. 

Având maximum carierei locul 10 în 2009, Flavia s-a simţit foarte bine la US Open de-a lungul timpului. Aceasta e cea de-a doua ei semifinală, pe prima a jucat-o în 2013. De asemenea ea a atins faza sferturilor de patru ori, inclusiv anul trecut.

Flavia Pennetta are 3-1 la victorii cu Simona, însă românca a câştigat anul acesta cu 6-3, 7-5 la Miami. Pennetta câştigase, în 2010, la Marbella, în 2013 la Bastad, iar Simona s-a retras în timpul întâlnirii de la US Open din 2013. 

Pennetta are 10 titluri în palmares, unul mai puţin decât Simona, şi două semifinale de Grand Slem, ambele la US Open.

Halep - Pennetta va fi prima semifinală la US Open 2015, de la ora 18.00, ora României. Apoi, se va juca meciul Serena Williams - Roberta Vinci, probabil, după ora 20.00.

Rămâi pe adevarul.ro pentru a urmări, minut cu minut, în format livetext, desfăşurarea confruntării Halep - Pennetta. 

Iar în cazul în care Simona va ajunge în ultimul act, adevarul.ro va oferi un livetext şi pentru partida care va stabili adversara ei din finală!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: