VIDEO S-au “tăiat” ca maioneza. Fiorentina-Pandurii 3-0. Italienii au întrerupt invincibilitatea gorjenilor pe teren străin, în Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii ocupă locul trei în clasamentul grupei E, după etapa a treia a grupelor FOTO Mediafax
Pandurii ocupă locul trei în clasamentul grupei E, după etapa a treia a grupelor FOTO Mediafax

Oltenii au început fulminat la Florenţa, dar s-au pierdut cu firea după 20 de minute şi au cedat în final la o diferenţă de trei goluri. În acest moment, şansele pentru o eventuală calificare în primăvara europeană sunt infime.

Deşi au început cu mult tupeu la Florenţa, ratând două mari ocazii prin Eric (bară) şi Ungurşan, gorjenii au căzut inexplicabil după 20 de minute şi le-au permis italienilor să-şi facă jocul, profitând şi de gafele de începători din apărarea oaspete.

A deschis scorul Joaquin, care a driblat toată apărarea Pandirilor şi a înscris în poarta goală. Matos a dublat avantajul gazdelor, beneficiind de o minge oferită pe tavăde Erico da Silva.

După pauză, gorjenii nu au mai contat, iar italienii au rămas la timonă. Golul trei a căzut cum era firesc în minutul 69, Cadrado marcând cu largul concurs al lui Stanca.  

S-a terminat 3-0 pentru Fiorentina, echipă care este deja calificată în primăvara europeană. În urma acestui eşec şi coroborat cu rezultatul din partida Pacos - Dnepr, 0-2, Pandurii se află pe trei în grupa E, cu un punct din trei meciuri, având un golaveraj mai bun decât formaţia portugheză.

VIDEO Fiorentina - Pandurii


Min. 90+3 Final de partidă: gazdele se impun cu 3-0.

Min. 90+2 Cuadrado trimite o scăriţă peste Stanca, mingea se opreşte de încheietura barelor.

Min. 73 Italienii trimit mingea în bara transversală.

Min. 69 GOL Fiorentina: Cuadrado trage la colţul scurt din marginea careului oaspeţilor, iar mingea se scurge în plasă, pe sub Stanca. 

Min. 62 Fază cursivă de atac a gorjenilor, însă Eric, aflat la finalizare, trage în blocajul defensivei italiene.

Min. 59 Marcos trage de la distanţă, mingea depăşeşte poarta lui Stanca.

Min. 53 Matulevicius trage la poartă, dar mingea se duce paralel cu buturile lui Neto.

Min. 46 Start în repriza secundă. 


Min. 45 Final de primă repriză la Florenţa: deşi nu au forţat deloc, gazdele au un avantaj de două goluri la pauză.

Min. 35 GOL Fiorentina: Ryder Matos profită de o greşeală uriaşă a lui Erico, este blocat iniţial de Stanca, dar până la urmă trimite în plasă şi dublează avantajul gazdelor. 

Min. 23 GOL Fiorentina: Joaquin ia o acţiune pe cont propriu, driblează doi fundaşi gorjeni şi pe Stanca şi trimite simplu în poarta goală: 1-0 pentru gazde.

Min. 15 Ungurşan trage năprasnic din unghi, dar mingea se duce peste poartă.

Min. 8 Ocazie mare pentru Pandurii: Unguruşan are o incursiune de 30 de metri, pătrunde spre poarta Fiorentinei şi trage la colţul scurt, dar Neto respinge greu în corner. Gorjenii controlează startul meciului.

Min. 3 Bară în dreptul oaspeţilor: Eric trage de la 20 de metri, mingea este uşor deviată cu capul de Matulevicius şi se opreşte în transversala Fiorentinei.

Min. 1 Start la Florenţa: Pandurii are prima minge a meciului.


Fiorentina: Neto - Tomovic, Gonzalo Rodriguez, Compper, Alonso - Bakic, Borja Valero, Fernandez - Joaquin, Ryder Matos, Yakovenko. Antrenor: Vincenzo Montella

Pandurii: Stanca - Unguruşan, Erico, Christou, Momcilovic - Anton, Breeveld - Ciucur, Eric, Dos Santos - Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai.

Pandurii a acumulat până acum un singur punct în grupa E din două partide. În primul meci, gorjenii au pierdut acasă cu Dnepr, scor 0-1, reuşind ulterior un egal, 1-1, cu Pacos Fereira, în Portugalia.

La meciul din această seară, oltenii sunt susţinuţi din tribune de componenţii Craiovei Maxima, echipă care a eliminat de două ori Fiorentina în Cupa UEFA în anii 1973-1974 şi 1982-1983. Sorin Cîrţu, Mircea Irimescu, Rodion Cămătaru, Aurel Ţicleanu şi Emil Săndoi au fost cei care au însoţit lotul Pandurilor la Florenţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite