Lindsey Vonn a câştigat Cupa Mondială la super-G pentru al patrulea an consecutiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lindsey Vonn * Foto: Reuters
Lindsey Vonn * Foto: Reuters

Sportiva americană Lindsey Vonn a câştigat Cupa Mondială la super-G pentru al patrulea an consecutiv, astăzi, după cursa de la Schladming, în care s-a clasat pe locul şase.

Prima poziţie în cursa de joi a fost ocupată de germanca Viktoria Rebensburg, aflată la prima sa victorie la super-G.

Vonn s-a clasat doar pe locul şase după ce a greşit la un moment dat traiectoria şi a fost nevoită să se încetinească brusc pentru a nu rata o poartă.

Lindsey Vonn era la finalul cursei puţin dezamăgită că încă nu a depăşit cifra record de 2000 de puncte realizată de austriacul Hermann Maier în anul 2000. Vedeta schiului feminin are, după 38 de curse din 40, 1948 de puncte în clasamentul general, fiind urmată de Tina Maze (Slovenia, 1382 puncte) şi de Maria Hofl-Riesch (Germania, 1195 puncte).

Ea a obţinut al patrulea său glob de cristal în această iarnă, după cele la general, la coborâre şi la supercombinată. "Orice glob de cristal este bun", a declarat Vonn.

În clasamentul Cupei Mondiale la super-G, după şapte curse din şapte, Lindsey Vonn are 453 de puncte, fiind urmată de compatrioata sa Julia Mancuso (381 puncte) şi de sportiva austriacă Anna Fenninger (369).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite