Liga I, etapa a 18-a: Astra s-a desprins după un penalty controversat, apoi n-a avut emoţii cu Viitorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Giurgiu şi-a consolidat poziţia de lider în Liga I, după ce-a învins cu 2-0 pe Viitorul, dar a avut nevoie de un penalty uşor acordat, pentru a se desprinde pe tabelă.

O partidă nu părea să dea mari bătăi de cap giurgiuvenilor s-a complicat din cauza ratărilor pe bandă rulantă ale elevilor lui Isăilă. Echilibrul a fost rupt în partea secundă, când centralul Radu Petrescu a arătat punctul cu var. 

O centrarea de pe partea dreaptă a fost uşor deviată cu cotul de către Daminuţă, apoi balonul a sărit la Puţanu, aproape de un autogol. Fundaşul Viitorului l-a pus în dificultate pe Balauru, dar goalkeeper-ul a reuşit să devieze în corner. A fost momentul în care centralul Petrescu a revenit însă asupra deciziei şi, în loc de o lovitură de colţ, a dictat penalty, spre disperarea jucătorilor oaspeţi. 

Vezi aici faza 

Budescu (56) a executat fără probleme, iar Astra a făcut 1-0. "Alb-negrii" l-au exasperat în continuare pe Isăilă, dar în cele din urmă Yoda a adus liniştea în tabăra gazdelor. Mijlocaşul francez a punctat de la 10 metri, după o deviere nefericită a lui Nikolov. 

S-a încheiat 2-0 pentru Astra, care s-a dus la 41 de puncte (din 17 meciuri) şi pune presiune pe Steaua şi Petrolul, care joacă în această etapă împotriva celor de la Ceahlăul, respectiv "U" Cluj. 

Miercuri, Astra şi Steaua se vor întâlni în etapa a 19-a, iar giurgiuvenii sunt în formă, cu nouă partide fără înfrângere. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite