Lider, umilit! Vezi cum a fost desfigurată Pandurii la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marşul triumfal al gorjenilor s-a încheiat urât şi cu ajutorul unui personaj supranumit „Brad Pitt". Vezi cum a contribuit la un „măcel" incredibil.

După şapte etape în care a uimit Liga I, adunând şase victorii şi un egal, echipa lui Petre Grigoraş a încasat prima lovitură din acest campionat la Ploieşti.

Paradoxal, Pandurii a fost formaţia care a început exploziv jocul. Bornescu s-a opus eroic în două rânduri în faţa lui Cristea şi Ibeh, iar apoi Galamaz a scos mingea de pe linia porţii (7).

De aici încolo însă, pentru oaspeţi a început prăbuşirea. Petrolul a dominat joc, iar misiunea ei a fost uşurată şi de Alexandru Tudor.

Eliminare uşoară, penalty neacordat

Mai întâi, în stilul său caracteristic, centralul l-a eliminat pe Voiculeţ pentru o intrare la care se putea acorda şi „galben". Apoi, pe finalul primei reprize, Tudor a închis ochii la o fază suspectă de penalty în care Maxim a fost faultat în careu.

Între cele două momente, cei de la Pandurii au primit o lovitură chiar de la portarul lor. Opriţa a centrat de pe dreapta, iar Lazăr a scăpat în poartă mingea trimisă de Hamza (40).

Îşi revin până la derby-ul cu CFR?

Cu un om în minus, gorjenii au fost învinşi lejer de prahoveni. Guilherme (47) şi Bokila (50 şi 74) au înfipt cuţitul în echipa lui Petre Grigoraş, care va avea misiunea de a-şi reabilita elevii din punct de vedere moral până la următorul meci din Liga I cu CFR Cluj (duminică, 21.30 / Digi Sport).

Petrolul Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu 4-0

Petrolul Ploieşti: Bornescu - Achim, Galamaz, Geraldo, Guilherme - Opriţa, M. Cristescu, L. Marinescu, Boudjemaa (Grozav 60) - Hamza (Mustivar 46), Bokila (Ad. Cristea 70). Antrenor: Mircea Rednic

Pandurii Târgu Jiu: Lazăr - Unguruşan, Viera, Mamele, Al. Vlad - Voiculeţ, Nistor, Răduţ (Lemnaru 70) - Al. Maxim (Boutadjine 67), C. Cristea (Rusu 67), Ibeh. Antrenor: Petre Grigoraş

Goluri: Hamza 40, Guilherme 47, Bokila 50, 74
Eliminat: Voiculeţ 34
Stadion „Ilie Oană": 10.000
Arbitru: Alexandru Tudor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite