Larisa Iordache, locul doi la etapa de Cupă Mondială de la Stuttgart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Larisa Iordache, locul doi la etapa de Cupă Mondială de la Stuttgart
Larisa Iordache, locul doi la etapa de Cupă Mondială de la Stuttgart

Gimnasta româncă Larisa Iordache s-a clasat pe locul al doilea în concursul de individual compus din cadrul etapei de Cupă Mondială la gimanstică artistică de la Stuttgart, anunţă Agerpres.

Larisa Andreea Iordache a obţinut sâmbătă, chiar de ziua ei onomastică, un punctaj de 57,998, clasându-se astfel pe locul doi, locul întâi fiind adjudecat de americanca  Elizabeth Price, cu un punctaj de 58,032 puncte. Pe al treilea loc s-a clasat italianca Vanessa Ferrari (56,866 puncte), pe locul patru elveţianca Giulia Steingruber (56,699 puncte), iar pe locul cinci britanica Ruby Harrold (55,099 puncte).

De asemenea, Larisa Iordache a reuşit să se impună la bârnă, obţinând 15,166 puncte, înaintea sportivelor Ferrari (14,433) şi Steingruber (13,633). La sol, gimnasta româncă s-a clasat pe locul doi, cu 14,433 puncte, după concurenta italiancă.

Un loc mai slab obţinut de Larisa Iordache în cadrul competiţie de la Stuttgart a fost la paralele, unde a obţinut locul şase, cu 13,466 puncte, cât şi la sarituri, gimnasta româncă reuşind locul trei.

Larisa Iordache este medaliată cu bronz la concursul de sol din cadrul Mondialelor de la Antwerp (Belgia), precum şi campioană europeană la bârnă şi vicecampioană europeană la Moscova.

Noi etape ale Cupei Mondiale se vor desfăşura la Glasgow (7 decembrie), Greensboro (SUA, 1 martie 2014) şi Tokyo (Japonia, 5-6 aprilie 2014).


Citeşte şi:

GIMNASTICĂ Echipa României s-a întors în ţară cu medalii

România a participat în acest weekend la Mastersul feminin de gimnastică artistică, organizat la Marsilia, de unde s-a întors cu mai multe medalii.

Răsplata performanţei în gimnastică. Mariana Bitang: „Facem voluntariat. După Olimpiadă nu am mai fost plătiţi“

Cele şase medalii obţinute de lotul feminin de gimnastică la Campionatele Europene din Moscova ascund o poveste tristă, în spatele reuşitelor sportive existând luni de restanţe salariale şi muncă benevolă.

Larisa Iordache a câştigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de gimnastică. Izbaşa şi Berbecar, evoluţii modeste în celelalte finale

După ratările din finalele de la individual compus şi bârnă, Larisa Iordache s-a revanşat în finala de la sol, unde a câştigat medalia de bronz, singura distincţie cucerită de România la această ediţie de Campionat Mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite