Jucătorii Sportului au efectuat vizita medicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportul Studenţesc a făcut vizita medicală la Institutul de Medicină Sportivă din complexul Lia Manoliu. Printre cei care au lipsit de la reunire s-a numărat şi Tibi Bălan, unul dintre cei mai importanţi jucători ai "studenţilor".

Iniţial, "Gaşca nebună" trebuia să se reunească vineri, însă din cauza condiţiilor meteorologice, au decis ca să amâne pentru astăzi. La prima oră, jucătorii ultimei clasate în Liga I au luat cu asalt clinica şi au aşteptat pe holuri să intre la consultaţii. Voia bună a fost prezentă în sânul echipei, iar atacantul Costin Curelea a avut puterea să glumească. "În cantonamentul din Spania întîlnim echipe de Liga Campionilor pentru că doar aşa ne dăm seama la ce nivel sîntem. Noi, de fapt, ne pregătim pentru Liga Campionilor", a spus Curelea.

image

Dacian Varga a fost mai reţinut în declaraţii. "Nu cred că returul o să mă prindă la Sportul. Am venit doar să fac vizita medicală. Atâta timp cât nu s-a terminat perioada de pregătire, tot sper, nu e o problemă. Nu ştiu dacă a venit vreo ofertă. Eu sunt doar în programul echipei. Aş vrea să mă transfer unde sunt dorit, nu neapărat la o echipă din străinătate. Aş merge şi la o echipă din ţară, dacă mă doreşte şi va fi bine şi pentru mine şi pentru club. Iau în calcul orice ofertă", a spus Varga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite