Jenson Button spune că n-a renunțat la lupta pentru titlul mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victorios în Ungaria, Jenson Button (McLaren) crede că mai are șanse să câștige titlul mondial în acest an. Britanicul a fost cel mai bun pilot de Formula 1 în 2009.

Cu toate că între el și Sebastian Vettel (Red Bull) sunt 100 de puncte, Button se arată optimist. Cel puțin în declarațiile pe care le face, el spune că lupta pentru titlul mondial nu s-a încheiat. ”Mă găsesc la o sută de puncte în urma lui Sebastian. Iată o încercare, iar mie îmi plac încercările. Nu am abandonat niciodată. Nu văd de ce aș face-o acum. Iau fiecare cursă așa cum e. Și privesc clasamentul la final de an”, a scris pilotul lui Red Bull pe blogul său.

Ambițiile lui Jenson Button sunt alimentate și de rezultatele foarte bune pe care echipa lui, McLaren Mercedes, le-a obținut în ultimele două curse. Lewis Hamilton a câștigat în Germania, iar el s-a impus în Ungaria. ”Am avut un ritm ridicat de cursă. Am câștigat trei din ultimele cinci Grand Prix-uri. Și le-am lăsat rivalilor noștri doar două succese. Iată ceva pozitiv”, a conchis Button.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite