Ivan Patzaichin a fost cucerit de talentul unei super - actriţe din filmul "Kandy, ciocolată de lux cu gust de femeie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Este o actriţă foarte bună cu expresii faciale incredibile", a declarat fostul mare campionat Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României.

Avanpremiera filmului “Kandy, ciocolată de lux cu gust de femeie”, în care Adrian Enache şi-a făcut debutul actoricesc alături de Claudia Motea, a strâns laolaltă mulţi de iubitori de film. Între ei au fost şi personalităţi importante din sport, precum Ivan Patzaichin, cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de Vară, Amatto Zaharia, multiplu campion mondial şi preşedintele Federaţiei Române de Kempo sau Vali Porcişteanu, campion naţional de raliuri. Toţi s-au declarat încântaţi de producţia cinematografică şi de prestaţia actorilor din peliculă.

Ivan Patzaichin, fost campion olimpic la caiac - canoe: “Mi-a plăcut mult filmul "Kandy, ciocolată de lux cu gust de femeie" şi premiera în sine ca eveniment. Claudia Motea este o actriţă foarte bună, are nişte expresii faciale incredibile! Cât despre debutul actoricesc al lui Adrian Enache, mi s-a părut foarte bun şi el, îi doresc succes ca actor, pentru că e talentat şi-n această privinţă! Recomand acest film tinerilor, cuplurilor la început de drum, pentru că au ce învăţa din el. Este o adevărată lecţie de viaţă. Eu, după 40 de ani de căsnicie, pot spune că am trecut cu bine peste toate, dar alţii mai tineri mai au poate ce învăţa...”

FOTO: Adrian Enache, alături de Claudia Motea

enache

Cerasela Rogen, stilist: “M-a luat prin surprindere filmul, nu ştiam că e alb-negru şi cu atât de multă emoţie umană! Dacă te duci la acest film ca să vezi un film artist obişnuit, vei fi dezamăgit, dar, dacă te duci cu sufletul deschis, îţi va plăcea mult. Toţi am trecut prin asemenea trăiri ca-n film, ne putem identifica foarte uşor cu personajele… Iar, în ceea ce priveşte debutul lui Adrian Enache, ce pot spune?! Şi-a jucat propriul rol. Sper să nu se supere Iuliana Marciuc pe mine că spun asta… El e spontan, se vede că are multe de spus, de exprimat. Iar Claudia Motea este o persoană interiorizată, care simte şi transmite mult prin emoţii.”

Vali Porcişteanu, pilot de raliuri: Mi-a plăcut interpretarea Claudiei Motea. Am fost la eveniment cu maşina de antrenament, Mitsubishi Evo Lancer, pe care am lăsat-o în faţa cinematografului pentru a fi admirată de trecători".

Amatto Zaharia, preşedinte Federaţia de kempo: „O atmosferă veselă şi plăcută, au fost prezenţi mulţi oameni şi s-a văzut că s-au simţit bine. Mi-a făcut plăcere să-l întâlnesc pe pilotul de raliuri Valentin Porcişteanu şi am avut ocazia să-i vedem şi noi maşina, chiar dacă nu cea de curse, ci aceea de antrenament. Cât despre film, are un subiect care intrigă“

Nico, cântăreaţă: “Filmul este foarte frumos, neaşteptat de interesant, dar şi evenimentul în sine a fost pe placul meu. M-a prins povestea foarte mult, eu aş fi vrut să continue filmul, să nu se oprească. E o poveste de viaţă… Nu mi-a plăcut niciodată să văd femei suferinde, consider că trebuie să iei viaţa de la capăt oricând, atât timp cât eşti nefericit. Claudia Motea a fost extraordinară, iar Adrian Enache este aşa cum este el. Cred că Adi poate şi mai mult de-atât, poate să-şi expună talentul şi într-un lungmetraj, cine ştie?! Poate juca orice rol, e un om foarte deştept, poate exprima pur şi simplu toate feţele, îl iubesc aşa cum este, este prietenul meu drag!”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite