Italienii scot fotbalul românesc din sărăcie: Câţi bani primeşte UTA în afacerea Man - Parma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Man a plecat din Liga I din postură de golgheter al campionatului
Denis Man a plecat din Liga I din postură de golgheter al campionatului

Arădenii au dat o adevărată lovitură financiară printr-o clauză strecurată în contractul lui Denis Man, în momentul în care au bătut palma cu Gigi Becali.

În momentul în care l-au dat pe Man la FCSB, arădenii au păstrat un procent de 11% dintr-un eventual viitor transfer. 

Aşa că, în acest moment, când Denis a plecat la Parma pentru 13 milioane de euro, fără a lua în calcul şi bonusurile ulterioare, UTA şi-a asigurat încasarea sumei de 1.430.000 milioane de euro, în această afacere! Doar ca gruparea arădeană nu va păstra această sumă, în întregime. O va împărţi, în mod egal, cu Atletico Arad, prima echipă din cariera lui Denis Man. Astfel, la fiecare formaţie va ajunge suma de 715.000 de euro. 

Revenind la UTA, acest club a realizat un transfer istoric datorită lui Man. Arădenii vor încasa, în total, 1.135.000 de euro de pe urmă acestui fotbalist. Mai întâi, cei de la UTA au luat 420.000 de euro când l-au dat pe Man la FCSB, în septembrie 2016, iar acum vor primi alţi 715.000 de euro. Iar suma poate creşte, dacă Denis îşi va îndeplini bonusurile de obiectiv la Parma şi, drept urmare, suma transferului său de la FCSB va creşte la 15 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite