ISU menţine suspansul în cazul „Arenei Naţionale“: de ce depinde redeschiderea celui mai modern stadion al ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avizul pompierilor sau mai bine zis lipsa lui a scos din funcţiune o arenă de peste 200 de milioane de euro, iar o situaţie aberantă tinde să se prelungească.

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a scris aici despre iminenta redeschidere a „Arenei Naţionale“, însă rămâne de văzut când spectatorii vor intra, din nou, pe stadionul care n-a mai găzduit un meci de fotbal din octombrie 2015.

„Arena Naţională“ n-are nici acum avizul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar ISU a ţinut să facă o serie de precizări, după mesajul postat, ieri, de Răzvan Sava.

„Primăria Municipiului Bucureşti, în calitate de beneficiar al investiţiei, a depus cererea de obţinere a autorizaţiei de securitate la incendiu, însoţită de agrementul tehnic aferent celor două tipuri de membrane ale acoperişului. Specialiştii din cadrul instituţiei noastre vor analiza cu celeritate completările aduse la documentaţia tehnică existentă, urmând a transmite Primăriei Municipiului Bucureşti concluziile referitoare la îndeplinirea cerinţelor de securitate la incendiu“, au anunţat cei de la ISU.

În aceste condiţii, nu se ştie data exactă la care „Arena Naţională“ se va redeschide, totul depinzând acum de verdictul ISU. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite