Iordănescu şi elevii săi, batjocoriţi la plecarea spre Belfast: de ce lotul României a stat o oră degeaba în avion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tricolorii au pornit cu stângul la drum din cauza unei greşeli de neconceput în ceea ce priveşte organizarea deplasării.

România se află îna faţa unui meci crucial, care poate trimite naţionala la Euro 2016, în proporţie de 99%, sau ne poate duce în „iadul“ de la Budapesta, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Lotul convocat de Anghel Iordănescu a plecat, joi, spre Belfast, însă acţiunea a început cu o gafă monumentală, după cum a informat gsp.ro. Astfel, „Generalul“ şi elevii săi au ajuns la aerport la ora comunicată de Federaţia Română de Fotbal (FRF), s-au îmbarcat în avion, iar apoi au aşteptat decolarea.

Cum minutele treceau, însă aeronava nu se mişca, tricolorii s-au interesat ce se întâmplă. Explicaţia: din delegaţie lipseau oficialii FRF, în frunte cu preşedintele Răzvan Burleanu! S-a ajuns aici, întrucât Iordănescu şi elevii săi au fost chemaţi la aeroport cu o oră mai devreme decât ar fi trebuit!

În aceste condiţii, selecţionerul şi fotbaliştii au fost nevoiţi să stea 60 de minute în avion, în aşteptarea celorlalţi pasageri, fiind chinuiţi şi de căldură, deoarece nici aerul condiţionat n-a funcţionat!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite