Ionuţ Popa: "Dacă nu este niciun film bun, mă uit la meciurile din Liga Europa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că se va uita la meciurile echipelor româneşti în Liga Europa doar în cazul în care nu va alege să urmărească un film.

"Dacă nu este niciun film bun, mă uit la meciurile din Liga Europa. Eu mă uit la un meci dacă am ceva de învăţat. Aşa, la ce să mă uit? Până şi Mitică Dragomir a spus că echipa aia cu care joacă Steaua nu ar face faţă în Liga a II-a la noi. Ce să învăţ de la meciul ăla? La Inter cu Vaslui nu m-aş uita pentru că nu prea îmi place stilul italian. Aş prefera să văd o echipă din Germania", a spus Ionuţ Popa.

Tehnicianul grupării ieşene a mai adăugat că FC Vaslui are şanse de a trece de Internazionale Milano: "Eu cred că Vasluiul are şanse în faţa lui Inter. În fotbal există întotdeauna un echilibru. Cine se gândea că CFR Cluj, o echipă ca şi calificată în grupele Ligii Campionilor nu va putea bate o nou-promovată, aşa cum suntem noi. Nu mai spun că au luat un punct cu noroc", a adăugat Popa.

Referindu-se la următorul meci din Liga I, cu Pandurii Târgu Jiu, Popa a afirmat că îşi doreşte prima victorie din actuala ediţie de campionat, chiar dacă întâlneşte liderul.

"Suntem în faţa unui meci în care întâlnim liderul. O echipă despre care se spune că practică cel mai frumos fotbal din campionatul intern. Trebuie să vedem cum ne descurcăm în faţa unei super-echipe. Noi vrem să batem liderul, chiar dacă 9 din 10 nu ne dau nicio şansă! Am muncit foarte mult în ultima perioadă la această echipă şi, alături de băieţi, încerc să fac lucrurile cât mai bine. Tot ce îmi doresc este să avem şi noi un arbitraj corect, că până acum am fost taxaţi în fiecare meci acasă cu un penalti, care ori n-a fost, ori nu prea se dădea", a spus Ionuţ Popa.

Pentru partida cu Pandurii Tg. Jiu, tehnicianul ieşenilor a mai precizat că are câţiva jucători incerţi: "Dacă meciul s-ar juca mâine (n.r. - vineri), atunci Bădic, Ţigănaşu, Claudiu Ionescu şi Jovanovic nu ar putea evolua. Exceptându-l pe primul, care va lipsi mai mult timp, ceilalţi s-ar putea reface până duminică. Asta rămâne de văzut, ei acuzând dureri la ultimele antrenamente".

Meciul CSMS Iaşi - Pandurii Târgu Jiu este programat duminică, de la ora 19.00, în etapa a VI-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite