Ionel Dănciulescu, condamnat la un an şi o lună de închisoare cu suspendare. De ce a fost găsit vinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos
Foto Inquam Photos

Fostul fotbalist de la Dinamo Ionel Dănciulescu a fost condamnat la un an şi o lună de închisoare cu suspendare, după ce a fost găsit vinovat de conducerea unui vehicul sub influenţa alcolului. Fapta e veche de doi ani.

Când a fost prins de agenţii de la Rutieră, Dăcniulescu avea o alcoolemie de 1,98 la mie în sânge.

Potrivit sentinţei, care prevede 13 luni de puşcărie, Dănciulescu nu va executa pedeapsa în penitenciar, ci va fi pus sub supraveghere timp de 2 ani, timp în care va trebui să presteze 40 de zile de muncă în folosul comunităţii. Fostul fotbalist va trebuie să aleagă între Arhiepiscopia Bucureştiului şi Direcţia pentru Protecţia Copilului.

Dănciulescu a fost prins în iunie 2020 când conducea pe bulevardul Magheru din Capitală. Agenţii de la Rutieră au declarat atunci că fostul dinamovist „emana halenă alcoolică“.

În urmă cu doi ani, Gandul.ro relata că Dănciulescu ar fi fost recalcitrant în momentul în care a fost oprit de poliţişti. „Le-a zis agenţilor să-şi vadă de treaba lor fiindcă îşi vor pierde locul de muncă. N-a vrut în prima fază să sufle, s-a eschivat, a scos chiar o sticlă cu alcool şi a luat o gură din ea spunându-le că nu au ce să-i facă", scrie site-ul amintit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite