Ion Ţiriac a distrus Dinamo la petrecerea lui Halep: Cum a luat la mişto ultima clasată din Liga I

Ion Ţiriac a distrus Dinamo la petrecerea lui Halep: Cum a luat la mişto ultima clasată din Liga I

Ion Ţiriac a stat departe de fotbal, în ciuda ofertelor pe care le-a avut de-a lungul anilor, însă a recunoscut mereu că simpatizează cu formaţia din „Ştefan cel Mare“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ion Ţiriac a făcut show la evenimentul în care Simona Halep şi-a celebrat succesul de la Wimbledon, alături de suporterii prezenţi pe „Arena Naţională“.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT) a analizat, alături de „Simo“, cele mai important momente ale finalei cu Serena Williams. La un moment dat, când analiza imaginile care curgeau, Ţiriac a avut o remarcă senzaţională, făcând aluzie la situaţia dezastruoasă a echipei Dinamo, care a pierdut cu 5-0 în prima etapă a Ligii I, în meciul cu Viitorul.

Ce a spus Ion Ţiriac?

*Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi poare rău, e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: