Ioan Becali: "Procurorii nu pot să înţeleagă afacerile din fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul impresar Ioan Becali, achitat, marţi, în dosarul transferurilor de jucători împreună cu ceilalţi şapte inculpaţi, i-a criticat din nou pe procurorii care au instrumentat cazul, precizând că aceştia nu pot înţelege afacerile din fotbal.

"Am ascultat o sentinţă judecătorească pe care o speram, aşa cum am sperat tot timpul, că sunt nevinovat şi aşa cum sper că sunt nevinovat în toate instanţele care vor urma. Probabil că procurorii vor face recurs, dar eu mă simt nevinovat în continuare. Judecătoria a dat o sentinţă care nu convine multor jurnalişti, multor posturi de televiziune. Procurorii erau mai credibili dacă cereau unul-doi ani. Vă daţi seama câtă credibilitate pot avea aceşti procurori dacă au cerut 15-20 de ani. Ăsta trebuia să fie un proces economic, nu unul penal. Au fost nişte afaceri pe care procurorii noştri nu sunt în stare să le înţeleagă. Fotbalul a avut de câştigat astăzi, pentru că una e fotbalul şi alta este situaţia economică", a spus Ioan Becali la GspTV.

Referindu-se la procesul din dosarul valiza, a cărui sentinţă a fost amânată pentru a treia oară, Becali a spus: "Vărul meu (n.r. - Gigi Becali) va fi achitat şi el şi îşi va primi banii înapoi plus dobânda aferentă."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite