Ioan Andone a obţinut doar o remiză la debutul său pe banca tehnică a echipei Astana din Kazahstan. Obiectivul românului pentru acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andone are şansa să câştige titlul cu Astana în Kazahstan
Ioan Andone are şansa să câştige titlul cu Astana în Kazahstan

Tehnicianul român Ioan Andone, ultima dată antrenor la CFR Cluj, a debutat pe banca tehnică a noii sale echipe, Astana din Kazahstan, cu o remiză albă contra penultimei clasate Taraz.

Ioan Andone are ca obiectiv cu noua sa echipă din Kazahstan, Astana, câştigarea titlului de campioană. Deşi cu o etapă înainte de terminarea sezonului regulat, trupa românului se află la nouă puncte în spatele liderului Aktobe, Andone şi-a propus să câştige titlul cu Astana la finalul play-off-ului. În această etapă, Astana a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida jucată în deplasare cu penultima clasată Taraz. În ultima rundă, Astana va întâlni acasă pe Tobol.

“Nu am mai fost niciodată în Kazahstan. Este o ţară ex-sovietică, are un fotbal destul de bun. Este o noua experienţă pentru mine după ţările arabe, dupa Cipru şi după Bulgaria. Echipa are şanse să câştige campionatul şi acest lucru m-a făcut să accept această provocare. Aici se doreşte titlul. În decembrie voi trage linie. Dacă voi rămâne la Astana, mă gândesc să aduc şi jucători români”, spunea Andone în urmă cu o săptămână, la semnarea contractului cu Astana.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite