Incidentele de la Petrolul-Steaua n-au rămas fără urmări. Comisia de Disciplină a sancţionat aspru cele două echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pecanha (foto violet) a fost "capul răutăţilor" la meciul cu Steaua FOTO Răzvan Păsărică
Pecanha (foto violet) a fost "capul răutăţilor" la meciul cu Steaua FOTO Răzvan Păsărică

Incidentele provocate de jucătorii Petrolului la meciul cu Steaua, din penultima etapă a Ligii 1, au fost sancţionate de Comisia de Discplină cu amenzi şi suspendarea unor sectoare ale Stadionului "Ilie Oană" din Ploieşti.

Comisia de Disciplină a FRF a luat decizia de a suspenda peluzele Stadionului "Ilie Oană" din Ploieşti din cauza incidentelor provocate de jucătorii Petrolului la finalul partidei cu Steaua. Atunci, la capătul celor 90 de minute, echipa lui Reghecampf a încins o horă a bucuriei, ceea ce i-a enervat la culme pe elevii lui Lucescu jr., care au sărit la bătaie. Jucătorii celor două echipe s-au încăierat în zona centrului terenului, altercaţia durând câteva minute bune.

FOTO Comportament de om scăpat de sub control: Reghecampf a făcut circ la Ploieşti. Cum şi-a justificat gestul

Pe lângă suspendarea peluzelor, Comisia de Disciplină a mai decis ca Petrolul să fie amendată cu 30.000 de lei, în vreme ce campiona României va trebuie să scoată din conturi suma de 60.000 de lei pentru a-şi achita amenda, informează site-ul lpf.ro.

FOTO Petrolul - Steaua 0-0: cea mai frumoasă remiză albă din acest sezon. Două goluri anulate şi trei bare la Ploieşti

Nu au scăpat de sancţiuni nici "capii" revoltei de la Ploieşti. Astfel, Romario Pires a fost suspendat pentru patru jocuri şi a primit o amendă de 6.000 de lei, în timp ce Peterson Pecanha, portarul Petrolului, a fost suspendat pentru două partide şi amendat cu 3.000 de lei.

Incidente nu au fost doar pe teren la meciul Petrolul-Steaua, ci şi în tribune, unde suporterii campioanei au rupt mai multe scaune şi le-au aruncat în teren, spre jucătorii adverşi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite