Ilie Stan a "îngropat" Chiajna, după un retur dezastruos. 0-1 cu Pandurii şi Concordia se pregăteşte de matineu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răduţ
Mihai Răduţ

Concordia Chiajna nu mai are şanse de salvare de la retrogradare după ce a pierdut meciul de pe teren propriu în faţa echipei Pandurii. În schimb, gorjenii sunt pe locul 2, cu o etapă rămasă de disputat.

Concordia Chiajna se pregăteşte de Divizia B după ce a pierdut meciul de pe teren propriu, 0-1 cu Pandurii. Singurul gol al meciului a fost marcat de MIhai Răduţ în minutul 8, fotbalist ce se va întoarce la Steaua la finalul acestui sezon.

Din minutul 74, Concordia a evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Bambara.

În minutul 90+3, Concordia a marcat, însă golul a fost anulat pentru fault în atac.

Ilie Stan a reuşit "performanţa" de a conduce echipa spre un retur de campionat total eşuat, în care echipa sa nu a obţinut nicio victorie. Singurul lucru care l-a menţinut pe banca echipei ilfovene a fost o clauză de contract conform căreia primarul Mircea Minea trebuie să-i achite o sumă consistentă în cazul demiterii. 

VIDEO: GOLUL MACAT DE MIHAI RĂDUŢ

Pentru Chiajna mai e o singură cale de salvare: ca Federaţia să decidă că vor rămâne 18 echipe în Liga 1, şi să retrogradeze doar Bistriţa, Severin, Rapid şi "U" Cluj. 

Cristi Pustai, antrenor Pandurii: "După acest rezultat se poate vorbi despre vicecampioană. Am câştigat ce pierdusem cu o etapă înainte, suntem în luptă pentru clasarea pe podium. Sunt mândru de echipa mea, cu un meci înainte de final ne batem pentru podium.

A fost un meci destul de sărac în faze, noi am marcat la al doilea contraatac. A fost un meci cu miză. Este foarte important că depindem numai de noi, am spus de când am venit la Pandurii că noi suntem cel mai mare adversar al nostru.

Ar trebui să avem aceleaşi şanse, noi la noapte suntem pe drum, avem doar o zi să pregătim meciul cu Astra", a spus Cristi Pustai la Dolce Sport.

Echipe de start:

Concordia: Niţă - Apostol, Leca, Ghionea, Bambara - Novac - Serediuc, S. Pană, Purece, Coşereanu - Welington
Rezerve: Cobrea, Bucurică, Belica, D. Stan, Fl. Ilie, N. Roşu, C. Savin

Antrenor: Ilie Stan

Pandurii: Lazăr - Unguruşanu, Mamele, Viera, Al. Vlad - Al. Dan, C. Cristea - Răduţ, Voiculeţ, Ibeh - Matulevicius
Rezerve: Mingote, I. Rada II, Al. Grigoraş, Predescu, Lemnaru, Karim, Băcilă

Antrenor: Cristi Pustai

Arbitru: Istvan Kovacs
Asistenţi: Miclos Nagy, Alexandru Cerei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite