Ilie Năstase: „Poate Firea putea să-i dea cheia oraşului în altă parte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase crede că Gabriela Firea a fost neinspirată atunci când a ales să-i ofere Simonei Halep cheia Bucureştiului în faţa fanilor de pe Arena Naţională veniţi pentru campioana de la Roland Garros.

"Erau mai mulţi oameni de sport pe stadion. Poate putea să-i dea cheia oraşului în altă parte. Cred, nu ştiu, nu mă bag. Eu am fost acolo ca invitat al Simonei. Nu m-am dus de capul meu. Dacă mă fluierau pe mine, le mulţumeam. Ce era să le fac, să mă pun cu oamenii?”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea.

„Dacă se anunţa evenimentul cu două-trei zile înainte, stadionul ar fi fost plin. Însă, dacă Simona n-ar fi câştigat finala, poate că iarăşi ar fi apărut criticii. Este, însă, meritul ei. A avut răbdare, după trei finale pierdute, şi a primit trandafirul”, a mai declarat Ilie Năstase.

În momentul discursului său de pe Arena Naţională, Ilie Năstase a înţepat-o indirect pe Gabriela Firea. El le-a spus celor veniţi pe stadion că sunt formidabili şi că s-au deşteptat, ala cum spune imnul. 

Nu rata suplimentul "Adevărul" dedicat Cupei Mondiale

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite