Ianis Hagi: „La nivelul ăsta nu merge să joci bine doar 30 de minute sau o repriză. A fost un joc colectiv extraordinar“

Ianis Hagi: „La nivelul ăsta nu merge să joci bine doar 30 de minute sau o repriză. A fost un joc colectiv extraordinar“

Autor al unui gol în victoria istorică a României cu Croaţia, Ianis Hagi a declarat la finalul meciului că forţa grupuiui a făcut diferenţa.

"Suntem fericiţi că am început cu dreptul, era important pentru moralul nostru să ne creăm un avantaj, să fim la mâna noastră. Ni s-a spus să fim constanţi 90 de minute. La nivelul ăsta nu merge să joci bine doar 30 de minute sau o repriză. Am ştiut să şi facem presiune, a fost un joc colectiv extraordinar. George Puşcaş era primul pe listă să execute penaltiul, mă bucur că a marcat, asta trebuie să facă atacanţii, rolul nostru este să-i facem să marcheze. Sunt emoţii când aştepţi la VAR,dar când eşti aproape de fază, ştii ce urmează", a declarat Hagi la TVR 1.

Selecţionata de tineret a României a debutat cu o victorie la Campionatul European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, 4-1 (2-1) cu Croaţia, marţi seara, în Grupa C, pe San Marino Stadium din Serravalle. Au marcat: Puşcaş (11 – pen.), Hagi (14), Băluţă (66), Adrian Petre (90) / Vlasic (18)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: